I Survived the Killing Week!

Näe, nu var det länge sedan jag skrev något här. Anledningen är att jag haft ganska mycket att göra. Förra veckan hade jag två nationella prov i svenska och en hel del engelska, matte och fysik som jag ligger back med. Not likey!

 

Förra veckan bestod i stort sett bara av orosmoment. Det första var på tisdagen, då jag hade mitt muntliga nationella prov i svenska. Temat är språk, så jag valde att prata om kroppsspråk och signaler med inriktning kommunikation med djur. Jag var otroligt besviken på mig själv, dels för att jag inte skrivit något bra manus, dels för att jag inte alls tyckte att jag fått fram det jag ville. När jag sedan skulle framföra redovisningen var jag så nervös att jag i stort sett bara stod och skakade, hasplade fram orden och flackade med blicken. Måste sett ut som ”Hej, kom och hjälp mig!”. Nästa lilla orosmoment var det skriftliga nationella, men det gick mycket bättre än det muntliga, så det slutade lyckligt i alla fall. Ironiskt nog skrev jag om talängslan (LOL).

 

Sen kom hoppträningen. Fick äntligen slappna av lite. Bara sikta på hinder, hålla yttertygeln och låta ponnyn ösa. Hoppade tvåstegskombination för första gången, men det verkade som om Cosby inte gjort annat. Peppade inför vår andra start i LA som skulle äga rum på lördag.

 

På torsdagen kom orosmoment nummer tre; Twinrixsprutan. Vi ska nämligen åka till Egypten på sportlovet, och då måste man mer eller mindre ta den. Ballade ju ur totalt när vi tog vaccinet mot svininfluensan, men det här gick faktiskt riktigt bra. Fast det gjorde ont…

 

Sista orosmomentet; biologirapporten. Ett stort arbete om kost och hälsa, där vi skulle se över vår egen kost och motion och helst dra lite paralleller till samhället. Jag började i tisdags med det arbetet, blev klar med en allmänt urusel rapport som jag hoppas jag får godkänt på. Hoppla do(r)ppla! (LOL)

 

Aja, skönt att denna helvetesvecka är över i alla fall. And I survived!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0