Killing Loneliness

Nu var det ett tag sedan jag skrev något inlägg, men jag har en relativt bra ursäkt. Vi håller nämligen på att tapetsera om i mitt rum, vilket innebär att min älskade dator står isärplockad ute i vardagsrummet. Den enda uppkopplingen jag kommer åt är via mina föräldrars laggtopp, vilket innebär att man inte sitter särskilt länge. Men nu sitter jag här i alla fall.


Idag bar det av till Mjölby, där vi red dressyr/markarbete för Josefin. Vi tränade sidvärtsrörelser, ett moment man aldrig kan träna för lite på. Tyvärr blev det inga framdelsvändningar som jag hade hoppats på, men jag behöver fortfarande träna på skänkelvikningar så ingen större sorg. Cosby kändes jättefin, han lyssnade ordentligt på mina hjälper och samarbetade för en gångs skull (hör och häpna!). Riktigt nöjd med träningen, och fick även en liten läxa med hem.


Ja, utöver det har det inte hänt särskilt mycket på lovet. Jag och Alle åkte och bowlade igår förresten, men det gick ju som det gick, och som tröstpris fick jag en liten shoppingrunda efteråt. Inte helt fel, ska förlora oftare. Utflykten avslutades på en pizzeria, där pizzorna inte var alltför goda, och sedan fick jag skjuts hem. Tack för en toppendag älskling!


Aja, nu kan jag tyvärr inte dra ut mer på tiden. Det är bara att sätta sig med läxorna. *sadface*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0