Gullabos Cosby

Dagen till ära(det är ju faktiskt första riktiga inlägget) tänkte jag skriva om min ponny. Han heter Gullabos Cosby, men kärt barn har många namn som det heter, så han kallas även för exempelvis Cosby och Bubba klubba. Han är en 12-årig New Forest vallack som mäter 140 cm i mankhöjd. Han är efter den godkända New Forest hingsten Priory Dallas.

 

Vi har haft honom i lite mer än fem och ett halvt år nu, och under tiden har vi tävlat mest hoppning, men också några dressyrstarter med i bagaget. Just nu tävlar vi LB (90 cm) och LA (1 m) i hoppning och LB i dressyr. Vi har också deltagit i utställningar, där han har fått 39 poäng två gånger och 41 poäng en gång. Det förstnämnda gav honom silver och det andra guld. Jag bör väl också nämna att det inte innebär att han van utställningen då, utan det kan vara många hästar som får guld, sedan möts de i finalen, även kallad guldringen, där domarna utser den finaste hästen för dagen.

 

Nu tränar vi inför de sista tävlingsstarterna för den här säsongen. Vi tänker starta i alla fall en LA hoppning och möjligtvis någon dressyr.

 

Cosby i somras, lagom rund om magen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0